MITT VAL: DIAMBRA

Jag älskar att dansa och har alltid velat se hur långt man kan gå och hur mycket man kan utvecklas som dansare. Efter gymnasiet valde jag att söka Diambra för jag hade fått höra hur mycket positiva saker om utbildningen och hur mycket kunskap man fick. Redan under första lektionen så kändes allting rätt, den kvällen gick jag hem med så mycket inspiration och ny kunskap. Under hela året har jag känt hur viktiga alla lektioner har varit och hur mycket kunskap jag har fått dans och om mig själv.

Utbildning ger en så mycket kunskap om olika dansstilar, beteende, kroppen och massvis med andra viktiga saker. Allt från hur jag ska stå, gå, andas, tänka och se har förändrats, vilket kan ses som ganska simpla saker men jag har fått en helt ny uppfattning om hur viktigt allt är. Det är fanatiskt att få möjligheten att dansa så många olika stilar, vilket hjälper en att bli en mångsidig dansare. Man får lära sig likheter mellan de olika stilarna och hur man kan använda sig utav en stil i en annan.

Under året har vi fått vara med om mycket saker tillsammans i klassen som t ex att tävla i street star och få vara med på olika gig, vilket har gett oss mycket kunskap om yrkeslivet som dansare. Upplevelserna jag har fått vara med om här kommer jag alltid bära med mig och vara tacksam för.

Det är en otroligt kul, jobbig, känslosam och fantastisk dansutbildning som verkligen pushar dig och vill ditt bästa, men det är ditt eget ansvar att få fram ett resultat, all träning och allt jobb ska du göra för din egen skull för att se en förändring och utveckling. De hjälper dig att jobba på egna mål för dig själv för att bli så stark dansare som möjligt.

Supertacksam över allt jag har fått lära mig detta år, alla lärare och hela klassen har varit fantastisk och är så glad att jag har fått denna chans. Att få utvecklas och känna en förändring i både tanke och kroppen känns otroligt kul. Jag vet att denna utveckling bara är en början på hur mycket mer jag vill utvecklas.

Ta vara på all kunskap om dans, historia, musik och alla känslor du får lov att visa.

Njut av att få uttrycka dig!

 

// Moa Andersson

MITT VAL: DIAMBRA

DiAmbra blev tillslut så mycket mer än vad  förväntat mig. Till en början hade jag bara hört bra saker om diambra och majoriteten av dansarna som gått här talar för sig själva, hur drivna och passionerade de är samt hur bra det går för dem efter utbildningen. Så efter att jag gjort audition blev jag […]

Read more

MITT VAL: DIAMBRA

In the beginning when I was looking for a dance school I didn’t know which dance education I wanted to go to. I asked my friend in Norway and she told me about Diambra.  I stared to do reach about the education and thought “this sounds like what I’m looking for” I wanted to do […]

Read more

MITT VAL: DIAMBRA

Det var via dansvänner som jag blev tipsad om Diambra Dance Education, dem hade själva gått utbildningen eller skulle på börja sin utbildning. Jag gjorde lite research under gymnasiet och insåg att denna utbildning passade mig perfekt. Jag ville dansa. Jag ville utmanas och testa på nya stilar, utveckla min egen stil och inspireras av […]

Read more