MITT VAL: DIAMBRA

In the beginning when I was looking for a dance school I didn’t know which dance education I wanted to go to. I asked my friend in Norway and she told me about Diambra. 

I stared to do reach about the education and thought “this sounds like what I’m looking for” I wanted to do something more then just dance hip hop. I wanted more variations in my dance. And that’s what I saw Diambra had. 

From jazz, ballet, Afro, house, hip hop and much more different styles. I’ve learned how to use them in my style.

I’m glad that I have taken 2 years in this education. It gave me much more what I wanted in a dance education. It gave me perspective on how to be me and to explore myself as a dancer. I’m so grateful and thankful for Diambra.

 

/Abir Alyousofi

MITT VAL: DIAMBRA

DiAmbra blev tillslut så mycket mer än vad  förväntat mig. Till en början hade jag bara hört bra saker om diambra och majoriteten av dansarna som gått här talar för sig själva, hur drivna och passionerade de är samt hur bra det går för dem efter utbildningen. Så efter att jag gjort audition blev jag […]

Read more

MITT VAL: DIAMBRA

Det var via dansvänner som jag blev tipsad om Diambra Dance Education, dem hade själva gått utbildningen eller skulle på börja sin utbildning. Jag gjorde lite research under gymnasiet och insåg att denna utbildning passade mig perfekt. Jag ville dansa. Jag ville utmanas och testa på nya stilar, utveckla min egen stil och inspireras av […]

Read more

MITT VAL : DIAMBRA

Första gången jag tog en drop in klass på Diambra visste jag direkt att det var där jag ville gå. Tro mig, jag var livrädd. Eleverna på utbildningen var så bra och på en mycket högre nivå än mig, men jag blev inspirerad av mentaliteten i rummet och trots nervositeten bestämde jag mig för att […]

Read more